Over ons

Na ruim 26 jaar voor werkgevers aan het werk te zijn geweest in diverse technische functies is een jarenlang gekoesterde wens in vervulling gegaan, de start van een eigen (hobby) bedrijf.
Ik werk parttime voor mijn vaste werkgever en de resterende tijd gebruik ik zo economisch mogelijk om HPoskam engineering te runnen.

Mijn hobby, motorrijden begon bijna 27 jaar geleden met het behalen van het motorrijbewijs, mijn vrouw rijdt ook al weer 6 jaar motor en samen waren we besmet met het motor virus. We hebben al vele mooie plekjes in Europa en daarbuiten mogen bezoeken en leuke mensen ontmoet.

Eind jaren 90, heb ik onder de naam Afour Navigatie Systems vele motorrijders in Nederland en ver daar buiten mogen voorzien van een Roadbook. Met de komst van de digitale navigatie, zoals Garmin en TomTom wordt het roadbook nu nog maar sporadisch gebruikt door de toeristische motorrijder.
In de loop der jaren heb ik diverse motoren gehad en als techneut heb ik die natuurlijk naar wens aangepast met allerlei opties.

Inmiddels rij ik al weer enkele jaren een BMW R1200GS, maar eigenlijk wilde ik liever een Adventure uitvoering. Omdat ik niet zo groot ben was dit en uitdaging, de Adventure uitvoering is namelijk 3cm hoger dan de standaard GS. Ik heb er toen voor gekozen om mijn R1200GS om te bouwen tot Adventure, wat een behoorlijke klus was.

BMW R1200GS

BMW R1200GS

BMW R1200GSA omgebouwd

BMW R1200GSA omgebouwd

Nu heb ik dus de uitstraling van een adventure met de hoogte en rijeigenschap van de standaard GS.
Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en werd mij steeds vaker de vraag gesteld kun je dat ook voor mij doen op/aan mijn motor.

Met dit als uitgangspunt ben ik gestart met dit bedrijf, door werkervaring en hobby samen te voegen.

Voor de motor heb ik al diverse producten ontwikkeld en een van deze producten het BMW tanklint naar vlotter conversie systeem is inmiddels uitontwikkeld en als product leverbaar via het dealernetwerk.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en zal zeker mijn aanbod in de webshop gaan uitbreiden met nieuwe en leuke producten.